Wij zijn te allen tijde via het contactformulier of info@bio4men.com te bereiken. Wij zullen binnen 24 uur op je mail/vraag regeren. Daarnaast zijn we van 10:00 tot 17:00 bereikbaar door te bellen naar: 06-18510186.

Bio4Men is gevestigd te Rotterdam

Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat je tevreden bent. Toch kan het zijn dat er een foutje wordt gemaakt. Neem zo snel mogelijk contact met ons op, dat kan via het contactformulier, per e-mail naar info@bio4men.com.

Wij zullen er alles aan doen om samen met jou tot een oplossing te komen en je klacht binnen twee dagen op te lossen.

Leidt dit niet tot een oplossing? Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van je gegevens zijn een prioriteit. Alle handelingen die je verricht op de pagina bevinden zich in een beveiligde omgeving. Voor meer informatie kun je kijken op de pagina Privacy.

Bio4men zorgt er op maandag t/m vrijdag voor dat alle bestellingen, die voor 15:00 uur binnen zijn gekomen, dezelfde dag nog worden verstuurd via PostNL, mits de artikelen allemaal op voorraad zijn. PostNL garandeert dat alle bestellingen binnen Nederland binnen 24 uur op het juiste adres worden afgeleverd. Voor internationale leveringen geldt een tijdsbestek van 1 à 5 werkdagen. Wij versturen alle pakketjes met Track & Trace code.

Wij maken gebruik van de volgende veilige betaalmethodes: iDEAL, PayPal, Creditcard, Klarna betaal later en voor de buitenlandse klanten ook nog KBC/CBC, Bancontact en SofortBanking. Daarnaast kun je gebruik maken van overboeking.

Dit is mogelijk tot 1 uur nadat de bestelling door Bio4Men ontvangen is. Je kunt de bestelling annuleren, door een mail te sturen naar info@bio4men.com, vermeldt hierin welk bestelnummer het betreft. De betaling wordt vervolgens zo spoedig mogelijk teruggestort op de aangegeven rekening. Voor deze handeling zal € 1 in rekening worden gebracht.