Over Ons

In onze exclusieve en unieke webshop brengen wij de beste merken in bio huidverzorgingsproducten en beste merken op het gebied van scheren voor mannen samen.

‘’Geboren uit een eigen behoefte aan een webshop waar ik als man een brede keuze heb in de beste merken in bio verzorgingsproducten, verklaart het bestaan van mijn bedrijf’’, zegt Dimitri, oprichter van Bio4Men.

Van hieruit zijn wij een assortiment gaan samenstellen bestaande uit een breed scala van internationale merken met producten die het beste uit de huid naar boven halen.

Wij werken nauw samen met een aantal zeer exclusieve merken die internationale prijzen en awards hebben gewonnen. Deze flesjes en potjes zien er ook nog eens waanzinnig uit, je zou niet zeggen dat het gaat om biologische verzorgingsproducten!

Verzorgingsproducten voor mannen zijn zeer actueel, en de volgende stap hierin is de overstap naar biologische, ecologische en duurzaam geproduceerde producten die aansluiten bij de behoefte van de hedendaagse man. Het is duidelijk dat dit de toekomst is, mede bewezen door het succes van onze merken in bijvoorbeeld Frankrijk, Duitsland, VS, Engeland en andere landen.

Waarom Bio Huidverzorging voor Mannen:

Onder invloed van hormonen is de huid van de man anders van samenstelling dan die van de vrouw. Hierdoor is de mannenhuid wel 24% dikker, wat de huidveroudering vertraagt. Echter verliest de mannenhuid meer vocht door middel van zweten wat de huid sneller uitdroogt wat droogtelijntjes veroorzaakt die weer leiden tot rimpels. Rimpels, die indien eenmaal gevormd, dieper zijn dan bij vrouwen. Voorkomen is dus essentieel! Kortom, de mannenhuid heeft behoefte aan eigen verzorgingsproducten met  een unieke samenstelling die de huid optimaal verzorgt. Wat ons betreft bestaat er geen betere manier om dit te doen dan met bio producten uit onze webshop. Dit komt doordat vanwege de natuurlijke basis van deze producten dichter bij de huid staan. De natuurlijke ingrediënten worden direct opgenomen door de huid om zo effectief hun werking te doen.

Waarom Bio4Men:

  • Producten van award winnende internationale merken van hoge kwaliteit;
  • Scherpe prijs in vergelijking met andere webshops; goedkoper gezien, laat ons weten, wij passen per direct onze prijs aan;
  • Gratis samples met elke bestelling;
  • Brede assortiment van beste merken;
  • Voor 17 uur besteld, morgen thuis (mits op voorraad, voor Belgie 1 tot 3 werkdagen), de orders worden altijd met track& trace verzonden;
  • Veilig betalen
  • Wij zijn altijd op zoek naar de beste merken en producten, heb je een idee, laat ons dan weten via het contactformulier