Natuurlijke tandpasta Auromere (Apeiron)

Auromère: Natuurlijke tandpasta’s op basis van kruiden en essentiële oliën.

Alle Auromère tandpasta’s combineren de natuurlijke vezel Peelu, Neem en 24 andere planten-, kruiden- en bloemenextracten. Het zijn geconcentreerde formules, waardoor ze tot 3 keer langer meegaan dan andere merken tandpasta.

  • De vezelachtige takken van de Peelu boom worden in Azië en het Midden-Oosten al eeuwen gebruikt als tandenborstel. Peelu helpt je tanden op een natuurlijke manier witter te maken.
  • Neem heeft antibacteriële en kiemdodende eigenschappen. Het voorkomt dat bacteriën zich hechten aan je tandoppervlak. Daarnaast is neem ook licht pijnstillend.

Neem en peelu worden gecombineerd met 24 andere planten-, wortel- en bloemenextracten. Deze worden al eeuwenlang beschouwd als essentiële extracten voor het onderhouden van een goede mondhygiëne. Je tanden en tandvlees worden zo op een natuurlijke manier volledig gereinigd.

Alle tandpasta’s van Auromère zijn vrij van fluor, gluten, bleekmiddelen, kleurstoffen, kunstmatige zoetstoffen of dierlijke ingrediënten.

Wat is Ayurveda?

Het woord ayurveda komt uit het Sanskriet, waar “Ayur” leven betekent en “Veda” kennis. Het is de holistische wetenschap uit India die streeft naar totale harmonie tussen lichaam en geest, en dit in balans met het ritme van de natuur.

Ayurveda wordt nog steeds toegepast in India en wint ook in de westerse wereld aan populariteit. De Ayurvedische geneeswijze is door de Wereldgezondheidsorganisatie officieel erkend als een traditionele geneeswijze.

De filosofie van Auromère

Auromère was een van de eerste ondernemingen die de Ayurveda naar het Westen bracht, via de Verenigde Staten. Dit doen ze onder andere door het importeren van Ayurvedische lichaamsverzorging. Auromère wil de spirituele en traditionele wijsheid rond gezondheid en bewustwording een plaats geven in het hoge tempo van onze Westerse samenleving.

Auromère brengt natuurlijke, vegetarische lichaamsverzorgingsproducten die nooit getest worden op dieren.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.