Gezonde huid tips man

Dat zijn de meest belangrijke gezonde huid tips man :

1. WEET JE HUIDTYPE. Voordat je een gezonde huid kunt krijgen moet je eerst weten wat je huidtype is. Als je dit weet kun je gezichtsverzorgingsproducten kopen die bij je passen. Ook geeft het aan hoe je je gezicht kunt verzorgen.

2. DRINK WATER. Je lichaam bestaat voor gemiddeld 60% uit water. Als je genoeg vocht in je lichaam hebt, kunnen bepaalde stoffen gemakkelijker je cellen bereiken. Het is o.a. daarom belangrijk om water te drinken. Dit alles geeft al aan dat je gezonder bent als je voldoende drinkt. Een pluspunt is dat je huid er gezonder door uit gaat zien.

3. REINIGEN. Terwijl je je dagelijkse dingen doet wordt je huid vervuild door allerlei stoffen in de lucht. Dit is ook het geval als je in je eigen huis bent, maar minder dan wanneer je langs een drukke weg fietst. Het is daarom erg belangrijk om de afvalstoffen van en uit je huid te wassen. Als je dit niet doet kunnen er infecties ontstaan en krijgt je huid oneffenheden.

Het wassen van je gezicht kun je het beste doen met lauw warm water, hierdoor gaan je poriën iets openstaan. Als je klaarbent kun je met koud water nog een keer over je gezicht gaan om de poriën weer te sluiten.

4. GEBRUIK BIO CREME. Een droge huid beschadigt erg snel. De buitenste laag van je huid breekt namelijk sneller als het droog is. Het is dus belangrijk om een NATUURLIJKE crème te gebruiken. Je kunt de crème het best opsmeren na het douchen of wanneer je huid schoon is.

5. Sporten en voldoende slaap is nodig om gezond te zijn. Hierbij hebben we het niet alleen over je huid, maar over je hele lichaam. Zelfs geestelijk is het beter om te sporten en te slapen. Als je dit niet doet kun je o.a. vroeg rimpels krijgen.

6. Als je huidproblemen hebt moet je op onderzoek uitgaan. Je kunt eventueel ook naar een dermatoloog gaan als je er teveel last van hebt.

7. Stress is niet goed voor je hele lichaam. Het is dus belangrijk om rustig te blijven, maar een volledig leven zonder stress is natuurlijk ook niet mogelijk…

Hopelijk heb je wat aan deze gezichtsverzorging tips!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.
De waardering van www.bio4men.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 10 reviews.