Brickell Mannen

Brickell mannen: Bio Huid Verzorging voor Mannen

Het bedrijf Brickell

Brickell is een Amerikaans mannen verzorgingsmerk uit Miami, Florida. Zij hebben een brede range van producten voor zowel haar, gezicht, lichaam en baard. Brickell heeft inmiddels een brede basis van meer dan 300K vaste klanten, ze verkopen hun producten in meer dan 110 landen en hebben meer dan 8K aan reviews.

Wat onderscheidt producten van Brickell anders?

Brickell gebruikt alleen hoogwaardige natuurlijke en biologische ingrediënten in elke fles. Brickell mannen huidverzorging combineren biologische, hoogwaardige natuurlijke ingrediënten met geavanceerde wetenschap om de beste huidverzorgings- en verzorgingsproducten op de markt te brengen. De overgrote meerderheid van de huidverzorgings- en verzorgingsproducten voor mannen die momenteel op de markt zijn, zijn gemaakt met schadelijke synthetische chemicaliën, waarvan er vele bekende gifstoffen zijn. Zelfs producten die beweren volledig natuurlijk te zijn, bevatten meestal slechts kleine hoeveelheden natuurlijke of biologische ingrediënten. Een groot aantal wetenschappelijke onderzoeken bespreekt hoe deze gifstoffen de huid binnendringen, zich ophopen in de organen van het lichaam en grote gezondheidsproblemen veroorzaken (kanker, ziekte, chronische aandoeningen, enz.). Met de vooruitgang in wetenschap en technologie is het nu mogelijk om natuurlijk te gaan zonder resultaten op te offeren. In feite is het tegenwoordig mogelijk om effectieve, van nature afgeleide producten te formuleren die beter presteren dan traditionele synthetische gevulde producten.” Dit is precies wat we hebben gedaan.”

Nature Meets Science

“We use the latest science, combined with natural & organic ingredients to create the ultimate experience in men’s skincare. Generous amounts of key active ingredients below can be found in our products. All our products are cruelty free.”

Aloe Vera

is zeer geschikt voor huidproducten omdat het de huid hydrateert, huidveroudering tegengaat, acne tegengaat en irritaties helpt te voorkomen.

Jojoba

zorgt voor een natuurlijk kussentje op je huid waardoor je huid beter vocht vasthoudt en waardoor deze sneller herstelt na het scheren.

Shea

is 100% natuurlijk vet dat vol zit met vitamines zoals vitamine A, E en F, die een droge huid helpen tegen te gaan.

Coconut

Brickell gebruikt alleen jonge kokosnoten, versterkt de huid en werkt ook als een natuurlijke exfoliant, het verwijdert namelijk dode huidcellen.

Vitamin E

is een antioxidant die celmembraan beschermt tegen vrije radicalen. Vrij radicalen zijn het gevolg van luchtverontreiniging, straling, stress en synthetische toevoegingen in voedsel.

Green Tea

is ook een antioxidant en vertraagt verouderingsprocessen in de huid.

Hyaluronic Acid

is een lichaamseigen stof die zorgt dat je huid gehydrateerd blijft. Het kan 1800 keer haar eigen gewicht aan water vasthouden.

Olive Oil

bevat goede vetten die beschermen tegen vrije radicalen, gaat veroudering tegen en helpt om de huid er gezonder er voller uit te laten zien.

Alpha Hydroxy Acid

zit in suikerriet en gaat huidveroudering tegen en helpt bij het verwijderen van dode huidcellen die verstoppingen kunnen veroorzaken.

Conclusie

Brickell denkt dus wetenschappelijk na over de keuze van ingrediënten om te zorgen voor een natuurlijke werking van hun producten. Op elk product staat ook aangegeven voor hoeveel procent het uit natuurlijke ingrediënten bestaat en hoeveel procent organische ingrediënten het bevat. De mannenhuid is maar liefst 25% dikker dan de vrouwenhuid, bevat meer poriën, is vettiger en zweet meer. Het is dus belangrijk om een goede dagelijks verzorgingsroutine te hebben voor zowel gezicht als lichaam en dan het liefst met natuurlijke en organische producten. Brickell heeft alles wat je daarvoor nodig hebt en uiteraard zijn de producten niet getest op dieren. Geen enkel product in onze shop is getest op dieren.
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.