Mühle

Toont alle 13 resultaten

Mühle Scheren – Handmade in Germany

Een kwaliteitszegel wat tekenend is voor het aloude vakmanschap van Mühle: de handmatige productie van dassenharen borstels. Slechts een paar deskundigen beheersen dit beroep wat traditionele instrumenten, een scherp oog en vaardige vingers vereist. Zilver tip dassenhaar is kostbaar, dus elke stap bij het inbinden van de borstels moet worden uitgevoerd tot in de perfectie.Mühle stelt deze hoge eisen ook als het gaat de kwaliteit van de materialen geselecteerd voor de handgrepen van borstels en scheerapparaten. Metalen zoals roestvrij staal en messing vereisen een extreem zorgvuldige behandeling. Speciale legeringen en coatings zoals chroom en nikkel zorgen voor de schoonheid, lange levensduur en uitstekende prestaties van de collecties.Er wordt dezelfde zorg besteed aan de selectie van de natuurlijke grondstoffen gebruikt om Mühle zeep te maken, scheercrèmes en lotions.Mühle – Organic

Mühle Organic heeft een prachtige serie natuurlijke verzorgingsproducten voor het gezicht, lichaam en haar. Natuurlijke grondstoffen vormen de basis.

Het hoofdingrediënt, Arganolie, wordt met de hand gewonnen en verhandeld op fair trade basis. De stof is rijk aan vitamine E en anti-oxidanten deze regenereren en hydrateren de huid. Verder wordt Arganolie beschouwd als een effectief anti-aging middel.