Brickell Men's Products

Toont alle 12 resultaten

Brickell Skin Care, Natuurlijke Verzorgingsproducten voor Mannen

Brickell producten voor mannen gebruikt alleen hoogwaardige natuurlijke en biologische ingrediënten in elke fles.

Brickell skincare combineren biologische, hoogwaardige natuurlijke ingrediënten met geavanceerde wetenschap om de beste huidverzorging van deze tijd op de markt te brengen.

De overgrote meerderheid van alle verzorgingsproducten voor mannen zijn gemaakt met schadelijke synthetische chemicaliën, waarvan er vele bekende gifstoffen zijn. Zelfs producten die beweren volledig natuurlijk te zijn, bevatten meestal slechts kleine hoeveelheden natuurlijke of biologische ingrediënten. Een groot aantal wetenschappelijke onderzoeken bespreekt hoe deze gifstoffen de huid binnendringen, zich ophopen in de organen van het lichaam en grote gezondheidsproblemen veroorzaken (kanker, ziekte, chronische aandoeningen, enz.).

Met de vooruitgang in wetenschap en technologie is het nu mogelijk om natuurlijk te gaan zonder resultaten op te offeren. In feite is het tegenwoordig mogelijk om effectieve, van nature afgeleide producten te formuleren die beter presteren dan traditionele synthetische gevulde producten. Dit is precies wat Brickell doet.

18,95
104,95
-40%
Oorspronkelijke prijs was: €59,95.Huidige prijs is: €35,97.