Beviro

Toont alle 14 resultaten

Wij zijn Beviro – Tsjechisch merk van mannencosmetica dat gebruik maakt van de kracht van de natuur. Sinds 2016 creëren we producten die zo natuurlijk mogelijk zijn en goed getest door vooraanstaande Tsjechische kapperszaken en onze veeleisende klanten om de beste op de markt te zijn. Wij geloven in de herstellende kracht van de natuur en haar vermogen om zowel lichaam als geest te verheffen.

Ons doel was simpel: een volwaardig Tsjechisch merk creëren dat voorziet in de cosmetische behoeften van elke moderne man, van deodorant of tandpasta tot baardolie en haarstylingproducten.

Wij zijn er voor mannen die de moed hebben om hun leven ten volle te leven en niet langer generieke drogisterijmerken cosmetica met schimmige ingrediëntenlijsten willen gebruiken. Daarom geven we transparant aan hoe hoog het percentage natuurlijke ingrediënten in onze producten is. Als het niet 100% is, hebben we een goed doordacht compromis moeten sluiten – of het is een parfum (mannen willen ook mannelijk ruiken) of een actief ingrediënt (bijv. schuim) dat niet volledig natuurlijk kan worden vervangen.

We geloven dat we hier in Tsjechië echt wereldklasse cosmetica kunnen maken (Tsjechen zijn tenslotte de uitvinders van make-up). Daarom willen we op zijn minst Europa veroveren. En daarna de wereld. Geen geringe doelen voor ons, zo lijkt het.

Bedankt dat je ons wilt vergezellen op deze reis!